Πολύ πιθανό ο Γουιλφριντ Ζαχα να επιστρέψει στην Αγγλία και στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Λέστερ σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Ο Ζαχά δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της Γαλατασαράι εναντίον της Χατάισπορ την Παρασκευή λόγω των διαπραγματεύσεων σχετικά με μια πιθανή επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι συνομιλίες προχωρούν καθώς και τα δύο μέρη εργάζονται για την επίτευξη συμφωνίας.

Η πρόταση της Λεστερ περιλαμβάνει τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή χωρίς να βγαίνει προς τα έξω αν υπάρξει και υποχρεωτική οψιόν αγοράς του.

Ο 31χρονος Ιβοριανός εξτρέμ πήγε στη Γαλατασαράι το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Κρίσταλ Πάλας. Παρ’ όλα αυτά η προσαρμογή του ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς δυσκολεύτηκε να βρει χρόνο συμμετοχής στην τουρκική ομάδα και επιθυμεί την επιστροφή του στην αγγλική κορυφαία κατηγορία.

Να θυμίσουμε ότι η Λεστερ έχει προχωρήσει σύμφωνα με δημοσιεύματα σε πρόταση 31 εκατομμυρίων ευρώ προς τον Φώτη Ιωαννιδη. Μάλιστα όπως φαίνεται η μια περίπτωση (σ.σ του Ζάχα) δεν συνδέεται με αυτή του Έλληνα διεθνή


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here