Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Βέλγικου ποδοσφαίρου και στα 16 του έχει πάρει ήδη ρόλο βασικού στη Γκενκ. Από πέρυσι έχει κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο ενώ και φέτος έχει ξεκινήσει ως βασικός στα πρώτα επίσημα παιχνίδια των Λιμβουργών.

Η ΕΠΟ που έχει τσεκάρει την περίπτωση του και με νέο ομοσπονδιακό τεχνικό πλέον, φρόντισε να επικοινωνήσει με τον παίκτη για να φορέσει τα «γαλανόλευκα». Φυσικά η διάθεση που υπάρχει είναι ο Καρέτσας να ενταχθεί στην ανδρική εθνική με τη χώρα που είναι γεννημένος στο προσεχές μέλλον και όχι να συνεχίσει να αγωνίζεται με το Βέλγιο (σ.σ. έχει φτάσει μέχρι και την Κ17).

Η επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή έγινε, έχοντας μάλιστα θετική ανταπόκριση και θα φανεί σε ραντεβού που θα έχουν στο επόμενο διάστημα θα φανεί αν θα υπάρξει θετική κατάληξη. Να υπενθυμίσουμε πως ο Καρέτσας συνολικά μετράει 6 συμμετοχές, οι 2 φέτος με την ανδρική ομάδα της Γκενκ, αλλά και συνολικά 18 συμμετοχές και 3 γκολ με τις μικρές ηλικιακά εθνικές του Βελγίου.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here