Ο Ολυμπιακός προχωρά στο σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και μια νευραλγική θέση και για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι αυτή των μέσων. Στα χαφ λοιπόν ο Ολυμπιακός είχε έξι παίκτες και αμέσως ο πρώτος που βγαίνει από την εξίσωση είναι ο Μαντί Καμαρά που ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες πέντε επιλογές, οι δύο είναι οι σίγουροι, πιο συγκεκριμένα οι Τσικίνιο και Έσε που έχουν ως το 2027 και 2028 αντίστοιχα ενεργά συμβόλαια. Οι άλλες δύο λύσεις είναι αμφότεροι στον… αέρα, αφού πρώτα ο Βιθέντε Ιμπόρα έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στη Λεβάντε και να κλείσει εκεί την καριέρα του. Ο μεν Μεντιλίμπαρ τον θέλει και ο Ισπανικός σύλλογος τον έχει βάλει σε αναμονή λόγω… οικονομικών δυσκολιών τουλάχιστον μέχρι τέλη Ιουλίου.

Μια επίσης σημαντική περίπτωση για τον Ολυμπιακό είναι και η προσπάθεια που γίνεται να παραμείνει ο Αντρέ Όρτα. Ο Πορτογάλος που ήρθε ως δανεικός έχει την οψιόν των 6εκ. ευρώ από την Μπράγκα την οποία προσπαθούν να διαπραγματευτούν οι Πειραιώτες. Όσον αφορά την περίπτωση του 22χρονου Έλληνα μέσου, ο Αλεξανδρόπουλος ήρθε ως δανεικός από την Σπόρτινγκ και ποτέ δεν κατάφερε να πάρει θέση βασικού στην ενδεκάδα.

Υπήρξε ενεργός στο rotation, καταγράφοντας 31 συμμετοχές και 3 γκολ μόλις με 1.251 λεπτά, δηλαδή περίπου 40 λεπτά ανά παιχνίδι. Ωστόσο ο νεαρός χαφ δεν φαίνεται να βρίσκεται γενικότερα στα “θέλω” του Μεντιλίμπαρ και τη δεδομένη στιγμή μοιάζει πολύ πιθανότερο να επιστρέψει στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ο Στάμενιτς που αποκτήθηκε τώρα φυσικά δεν μπαίνει στην εξίσωση για ευνόητους λόγους.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here