Ο Σωκράτης Διούδης προχώρησε σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης!

Σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης προχώρησε ο πρώην τερματοφύλακας των Παναθηναϊκού και Άρη, Σωκράτης Διούδης, εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στην Εθνική Ελλάδος.

«Βρισκόμουν στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας μέχρι που σταμάτησα να αγωνίζομαι στην Παναθηναϊκό. Ασφαλώς όσο δεν παίζω δεν θα μπορούσα να περιμένω να με καλέσουν. Πλέον όμως αγωνίζομαι, είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω σύντομα να ξαναβρεθώ στην Εθνική. Είναι ξεκάθαρος στόχος μου αυτός.

Ο Διούδης αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από την Κλαμπ Μπριζ, εξηγώντας γιατί δεν πήρε ευκαιρίες από την βελγική ομάδα.

«Όταν βρισκόμουν στην Κλαμπ Μπριζ στη σεζόν 2014/15, ήμουν η δεύτερη επιλογή. Ο βασικός τερματοφύλακας έπαιζε καλά και η ομάδα τα πήγαινε θαυμάσια στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Δεν μπορούσα εκείνη την εποχή να περιμένω περισσότερες ευκαιρίες  και έτσι έπαιξα λίγα παιχνίδια με την Β΄ ομάδα.

Τότε ήμουν ένας νέος ποδοσφαιριστής που ήθελε να αγωνίζεται και δεν άντεχε να μην παίζει. Όταν ολοκληρώθηκε η σεζόν, σχεδόν ικέτεψα τους ανθρώπους του συλλόγου να με δανείσουν σε μια ομάδα όπου θα μπορούσα να παίξω λίγο. Έτσι κατέληξα στον Πανιώνιο».

loading...

Previous articleΠοσό που σοκάρει – Τόσα ζητάει η Μίντλεσμπρο για τον Άκπομ
Next articleΜε Βίντα η Εθνικής Κροατίας για το Final Four του Nations League

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here