Παρά τα σενάρια που ήθελαν τον ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου να πηγαίνει στη FIFA για καθυστέρηση πληρωμών, ο Κιάρτανσον διαψεύδει κατηγορηματικά

Σε συνέντευξη που έδωσε στο gazzetta.gr, ο Κιάρτανσον ανέφερε πως δεν πήγε στη FIFA (παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να το κάνει), ενώ είναι και απόλυτα ικανοποιημένος στην ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά:

«Δεν είναι αλήθεια. Δεν ξέρω από που προήλθε η είδηση αυτή. Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει κάποιος που βγάζει μία φημολογία ή επινοεί μια ιστορία. Πάντως εγώ δεν επικοινώνησα με την FIFA.

Σε κάθε ομάδα που έχω παίξει πάντα υπάρχει κάτι για το οποίο μπορείς να παραπονεθείς. Ποτέ δεν είναι όλοι χαρούμενοι. Όμως εδώ στον Ατρόμητο δεν υπάρχει κάτι για το οποίο μπορώ να παραπονεθώ αναφορικά με την συμπεριφορά της ομάδας προς τα εμένα. Αλλά ξέρετε είναι συνηθισμένο να γράφονται πράγματα όταν ένας παίκτης παίζει στην αρχή κανονικά όλα τα παιχνίδια και μετά από ένα σημείο δεν παίζει τόσο συχνά. Όμως, το ξαναλέω δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με τον Ατρόμητο είτε στο οικονομικό είτε σε οποιοδήποτε σκέλος».

loading...

Previous articleΔίνει Συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Λεωφόρου ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα
Next articleΤρεις ομάδες από την Premier League για τον Χάμες Ροντρίγκεζ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here