Το όνομα του Ίκερ Μουνιαΐν είχε συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ ωστόσο η περίπτωση δεν προχώρησε πέρα από το ρεπορτάζ αν και οι Θεσσαλονικείς φέρεται να έψαξαν την περίπτωση του. Αυτό φαίνεται να έχει την εξήγηση του αφού ο ατζέντης του Βάσκου τονίζει πως ο παίκτης του έχει ξεκάθαρη επιθυμία να βρεθεί στη Ρίβερ Πλέιτ.

Το περιβάλλον του Μουνιαΐν πιστεύει ότι η άφιξη του Μαρσέλο Γκαγιάρδο στο τιμόνι της Ρίβερ Πλέιτ μπορεί να ανοίξει πόρτες που είχαν κλείσει εδώ και μήνες.

«Ο Ίκερ συνεχίζει να απορρίπτει πολύ σημαντικές προτάσεις επειδή εξακολουθεί να έχει την επιθυμία να παίξει στη Ρίβερ», δήλωσε ο ατζέντης του Βάσκου ποδοσφαιριστή στο Bolavip.

«Αφού αποφάσισε να φύγει από την Αθλέτικ, την πρώτη φορά που κάθισα με τον Ίκερ για να δω ποια ήταν τα σχέδιά του, μου είπε: “Θέλω να παίξω για τη Ρίβερ”. Και εξακολουθεί να έχει αυτή την ίδεα. Είναι 31 ετών, σωματικά είναι πολύ καλά και θέλει να εκπληρώσει το όνειρό του. Δεν τον ενδιαφέρει η οικονομική κατάσταση ή το ότι θα είναι μακριά από την οικογένειά του για λίγο καιρό. Θέλει απλώς να φορέσει τη φανέλα της Ρίβερ και να κερδίσει το Λιμπερταδόρες», πρόσθεσε.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here