Τι αναφέρουν τα ιταλικά ρεπορτάζ.

Το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου κυριαρχούσε στα τούρκικα ρεπορτάζ, όμως την ίδια ώρα ήρθαν και ορισμένες φήμες από την Ιταλία, σχετικά με το μέλλον του Ρουμάνου προπονητή.

Οι Ιταλοί, επικαλούμενοι πηγές εντός του ΠΑΟΚ κινούνται -πια- στην ίδια κατεύθυνση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά μέσω του Centotrentuno.com πως:

«Η ιδέα της μετακίνησης στη Serie A δεν αποκλείστηκε a priori από τον προπονητή, αλλά όχι άμεσα και κυρίως όχι για ένα σύλλογο που παλεύει για την επιβίωση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στα προκριματικά του επόμενου Champions League και πρόθεση του προπονητή θα ήταν να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο ή, αν αυτό δε συμβεί, να φτάσει ακόμα στους ομίλους του Europa League.

Επί της ουσίας από τη Θεσσαλονίκη, η επιλογή Λουτσέσκου-Κάλιαρι υποβαθμίζεται σε αδύνατη. Και τέλος, από το περιβάλλον του Λουτσέσκου δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση, τουλάχιστον προς το παρόν, για την προσέγγιση της Κάλιαρι για τον πρώην προπονητή της εθνικής Ρουμανίας, χωρίς όμως να αποκλείεται αυτό να συμβεί τις επόμενες ώρες ή ημέρες».

loading...

Previous article«Απέρριψε τον Άρη ο Σαμορόντοφ, πάει Λοκομοτίβ»
Next articleΗ σημαία στον ιστό της! Για τρία άλλα τρία χρόνια στον Άρη ο Κουέστα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here