Ο Παναθηναϊκός μετά τη συμφωνία και τη μεταγραφή του Τετέ από τη Γαλατάσαραι συνεχίζει να ψάχνει το δεύτερο βασικό του εξτρέμ και όπως όλα δείχνουν η περίπτωση που βρίσκεται ψηλότερα απ’ όλες είναι αυτή του Φακούντο Πελίστρι. Ο Ουρουγουανός μοιάζει σχεδόν δεδομένο ότι θα αποχωρήσει όπως τονίζουν τα σχετικά ρεπορτάζ.

Το «footballexpress.in» λοιπόν αναφέρεται στο μέλλον του Ουρουγουανού άσου και τονίζει πως:

«Η αποχώρησή του από τους «Κόκκινους Διαβόλους» είναι δεδομένη. Αφού η νέα διοίκηση του συλλόγου θέλει να «ελαφρύνει» το ρόστερ από όλους τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Τεν Χαγκ.

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θα προσπαθήσει να βρει και το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος, με διάφορες ομάδες να παρακολουθούν την περίπτωση ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή. Οι Κορίνθιανς, Φλαμένγκο, Μπεσίκτας και Μπόκα Τζούνιορς βρίσκονται στο… κυνήγι εκτός από τον Παναθηναϊκό».


Previous articleΕπίσημη διάψευση για Βίντα από τη Ρίζεσπορ: «Ο Ντομαγκόι Βίντα δεν είναι στη μεταγραφική μας ατζέντα» (pic)
Next articleΕπιβεβαίωση της μεταγραφής του Βέλντε στον Ολυμπιακό και από τον Ρομάνο: «Ολοκληρώθηκε το deal, αυτό είναι το ποσό της συμφωνίας» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here