Ο Παναιτωλικός, με γνώμονα την δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει μέλλον και θα καταφέρει να σκαρφαλώσει στις κορυφαίες θέσεις της Super League τα επόμενα χρόνια, επένδυσε στη θέση νούμερο ”1”, με τη μεταγραφή του 25χρονου Ζοέλ Γκρατερόλ, ενός ικανότατου τερματοφύλακα.

Ο Γκρατερόλ, είναι διεθνής με την Εθνική Βενεζουέλας, και στα 5 τελευταία παιχνίδια της, αγωνίστηκε ως βασικός.

Την περσινή και την προπέρσινη σεζόν δέχτηκε 6 γκολ λιγότερα, σε σχέση με αυτά που θα έπρεπε να έχει δεχτεί με βάση τις τελικές των αντίπαλων ομάδαν, γεγονός που αποδεικνύει την ικανότητα του κάτω από την εστία. Σε όλες τις κατηγορίες στασιστικών μάλιτσα, βρισκόταν σταθερά στην πρώτη 15αδα. Στον τομέα των εξοδων, μετράει 1.3 ανά παιχνίδι.

Μετράει 66% επιτυχίας στις μακρινές μεταβιβάσεις, αριθμός αρκετά ικανοποιητικός για τη συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ το 95% επιτυχίας στις κοντινές πάσες, ενδέχεται βελτίωσης.

Χρόνο με το χρόνο ωστόσο και σε σχέση με τα στατιστικά του τα προηγούμενα χρόνια, φαίνεται ότι ο Γκρατερόλ έχει επέλθει μεγάλης βελτιώσης, και μπορεί να συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο αν δουλέψει σωστά πάνω στις αδυναμίες του.

Η Εθνική του ομάδα, με εκείνον βασικό, μετράει ρεκόρ 3 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα.

Η κορυφαία του εμφάνιση τη περσινή σεζόν ήταν στο ντέρμπι με την Ντεπορτίβο Κάλι, όπου σημείωσε 5 τρομερές αποκρούσεις με υπερένταση σε ένα ματς που βάσει ευκαιριών, θα έπρεπε να έχει δεχτεί σίγουρα ένα γκολ.

Ο Παναιτωλικός, έχει προχωρήσει σε μία σπουδαία επένδυση με την μεταγραφή ενός τόσο ελπιδοφόρου τερματοφύλακα, σε εξαιρετική ηλικία για τη θέση και πρέπει να χτίσει την ομάδα σε αυτό το μοτίβο, αν θέλει να έχει μια σταθερή θέση στις κορυφαίες 6 ομάδες του πρωταθλήματος.

loading...

Previous articleΟμάδες από Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία ενδιαφέρονται για τον Μπιλάλ!
Next articleΑνακοινώθηκε από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ ο Γιακουμάκης

1 COMMENT

  1. […] Μετά από πολύ καιρό αναμονής, ο Νοσιρού ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Παναιτωλικό. Πρόκειται για μία ακόμη επιλογή παίκτη που δεν έχει παίξει στην Ευρώπη, αλλά είναι διεθνής και έχει μέλλον μπροστά του, επιλογή τύπου… Γκρατερόλ δηλαδή. […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here