Αυτή την ώρα στην Τούμπα πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση για την αύξηση της ΑΜΚ στον ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων θεμάτων ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρθηκε και στο… ζεστό ενδιαφέρον της Σάλτσμπουργκ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Μάλιστα αυτό φαίνεται να αναθερμάνθηκε το τελευταίο 24ωρο με τους Αυστριακούς να δείχνουν έτοιμοι να επανέλθουν με πρόταση πιο κοντά στα «θέλω» του ΠΑΟΚ. Ο κ. Γκαγκάτσης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Θα γίνει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Δεν λέω ότι θα πουληθεί ο Κωνσταντέλιας, αλλά δεν αποκλείω και να πουληθεί. Οι παίκτες έχουν τις δικές τους φιλοδοξίες να παίξουν σε καλύτερα πρωταθλήματα, να πάρουν περισσότερα χρήματα. Έτσι, είναι η αγορά του ποδοσφαίρου. Η κουβέντα μού θυμίζει όσα λέγονταν πέρυσι μετά την αποχώρηση Ίνγκασον και Αουγκούστο, ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει 5ος κι ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα».

Μένει να δούμε ίσως και σε σύντομο χρονικό διάστημα, την έκβαση της υπόθεσης για το Wonder Kid του ΠΑΟΚ και το αν τελικά θα πάρει μεταγραφή στους Αυστριακούς.

loading...

Previous articleΗ Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιακουμάκη υπέταξε την Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι που πέτυχε γκολάρα (vid)
Next article«Άλλη μια ομάδα από Bundesliga και μια από Primera έκανε κρούση στον Παναθηναϊκό για Ιωαννίδη» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here