Διαβάστε παρακάτω τις περιπτώσεις που είναι διαθέσιμες στην αγορά.

Η μεταγραφική περίοδος για δεσμευμένους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα έχει λήξει, ωστόσο μέχρι την 30η μέρα του Σεπτέμβρη οι ομάδες θα αναζητούν περιπτώσεις παικτών στην αγορά των ελεύθερων.

Σε αυτήν υπάρχουν αρκετοί αθλητές που ξεχώρισαν στη Superleague του 2023/24 και ορισμένοι από αυτούς κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την παρουσία τους.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ανά τομέα του γηπέδου ποιοι ποδοσφαιριστές είναι αυτή τη στιγμή χωρίς σύλλογο, καθώς και να δείτε την αναλυτική λίστα.

Άμυνα

Όλες οι ομάδες χρειάζονται μια ασφάλεια στην άμυνα τους και ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα αυτή αναζητείται από την πλειονότητα των προπονητών.

Η Κολωνία για παίκτη του Ατρομήτου!

Αυτή τη στιγμή διαθέσιμοι είναι οι Κεσχρίντα και Ντε Μποκ που είχαν θετική παρουσία με τον Ατρόμητο, ενώ ενδιαφέρουσες κρίνονται και οι υποθέσεις των Καρμόνα που έπαιξε στον Αστέρα, αλλά και του Λούνα που φόρεσε τη φανέλα του Βόλου.

Χαφ

Πολλοί θεωρούν πως οι εμφανίσεις και η αξία των μέσω μιας ομάδας αποτυπώνει και τη συνολική εικόνα αυτής, καθώς αναφερόμαστε σε κομβικές θέσεις του γηπέδου.

Παίκτες που συνδυάζουν ποιότητα και εμπειρία υπάρχουν ελεύθεροι, όπως ο Κούντε, ο Χουάνπι και ο Φριντγιόνσον, ενώ ο Λούκας Ρουπ αποτελεί μια «ζαριά» για όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει.

Εκτός αυτών, αξιόλογοι είναι και οι Βίκο και Στάνκο, που ολοκλήρωσαν ένα καλό ατομικά πρωτάθλημα.

Επίθεση

Η γραμμή στην οποία παραδοσιακά εμφανίζονται τα πιο «λαμπερά» ονόματα δεν είναι άλλη από την επιθετική και η συγκεκριμένη λίστα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Οι Σέρχιο Αραούχο και Στέφαν Γιόβετιτς προσελκύουν τα βλέμματα, ενώ ο Τζόναθαν Μενέντεζ κυκλοφορεί μετά από μια πλήρη σεζόν στο πρωτάθλημα της χώρας μας. Παράλληλα υπάρχει η περίπτωση του γνωστού σε όλους μας Καρίμ Ανσαριφάρντ, που αποδεσμεύτηκε από τον Άρη το καλοκαίρι.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here