Οι παίκτες που έχουν έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο και ο Άρης θέλει να τους κρατήσει.

Ο Άρης βρίσκεται σε μια διαδικασία αδράνειας μετά το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων και αφού θα ξεκινήσει την προετοιμασία του αργότερα, σε σχέση με τα προηγούμενα έτη.

Πέραν της συμφωνίας με τον Χουλιάν Κουέστα δεν υπάρχει κάτι νεότερο με τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ, καθώς αναμένονται και προτάσεις για μερικούς, όπως γράφτηκε στο transfergeeks.gr.

Παρά το γεγονός αυτό, οι «κιτρινόμαυροι» οφείλουν να εξετάσουν την ομάδα σε βάθος χρόνου, δίνοντας βάση και σε αυτούς που έχουν συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Μάλιστα, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις που θα ήταν καλό για τους «κιτρινόμαυρους» να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό.

Η πρώτη είναι αυτή του Λορέν Μορόν, με τις προτάσεις για τον κεντρικό επιθετικό του Άρη να είναι δεδομένες και με το συμβόλαιο του να εκπνέει το καλοκαίρι του 2025. Έτσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να αποφασίσει ανάμεσα σε πώληση ή πρόωρη ανανέωση του παίκτη, έτσι ώστε να μην τον χάσει ως ελεύθερο.

Η επόμενη συμφωνία που ολοκληρώνεται, είναι αυτή με τον Μανού Γκαρθία. Πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας του Άρη δείχνει με κάθε ευκαιρία την ποιότητα που διαθέτει και είναι βέβαιο ότι ο οργανισμός επιθυμεί την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη.

Η τρίτη περίπτωση αφορά τον Μόουζες Οντουμπάτζιο, ο οποίος είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετίας όταν ήρθε στη Θεσσαλονίκη και με τις εμφανίσεις του είναι λογικό να βρει εύκολα τον επόμενο προορισμό του. Αυτό το γνωρίζουν στον Άρη και θέλουν να κινηθούν για την επέκταση της συνεργασίας, προκειμένου να μην υπάρξει προσύμφωνο με άλλη ομάδα μετά τον Γενάρη.

loading...

Previous articleΈληξε το deadline για Μαντί Καμαρά – Απέσυρε το ενδιαφέρον του ο ΠΑΟΚ
Next articleΟι οικονομικές απαιτήσεις Ετζούκε που είναι στο προσκήνιο για ΠΑΟΚ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here