Τι δήλωσε ο Γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα για την περίπτωση του Νοτιοκορεάτη.

Ο Τέρζιτς προχώρησε σε αποκαλύψεις αναφορικά με το μέλλον του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, ο οποίος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα.

Ο αξιωματούχος της σερβικής ομαδας αποκάλυψε πως υπάρχει συμφωνία κυρίων μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να αποχωρήσει ο 27χρονος άσος σε περίπτωση που έρθει πρόταση από σύλλογο της αρεσκείας του. Παράλληλα, σημείωσε πως ο Χουάνγκ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό «επειδή του υποσχέθηκαν κάτι που δεν εκπλήρωσαν».

«Θα κάνουμε το παν για να μείνει ο Χουάνγκ, όμως έφυγε από τον Ολυμπιακό επειδή του υποσχέθηκαν κάτι που δεν εκπλήρωσαν και απλώς δεν ήθελε να προπονηθεί.

Όταν τον πείσαμε να έρθει, του υποσχεθήκαμε πως θα είναι διαφορετικά και τότε είπε: ‘Υπογράφω πολυετές συμβόλαιο, αλλά περιμένω να εκπληρώσετε την επιθυμία μου, η οποία είναι να αγωνιστώ σε ένα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα’.

Εάν δεχθούμε πρόταση από σύλλογο που πληροί τις αθλητικές, αλλά και οικονομικές απαιτήσεις του, δεν θα μπορούμε να την αρνηθούμε γιατί δεν θέλουμε ανικανοποίητους παίκτες.

Έχουμε κάνει μια συμφωνία κυρίων μαζί του. Έτσι εάν έρθει μια προσφορά που είναι και το όνειρο του, αφού γι’ αυτό ήρθε από από τη Νότια Κορέα στην Ευρώπη, δεν θα σταθούμε εμπόδιο στο δρόμο του. Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής μας και είμαστε έτοιμοι να αυξήσουμε το ποσό του συμβολαίου του, όμως το κίνητρο του είναι αθλητικό».

loading...

Previous articleΟι τρεις παίκτες του Αστέρα που «εκτόξευσαν» την αξία τους στο φετινό πρωτάθλημα!
Next articleΟνειρικό αντίο στη Δυναμό Δρέσδης για τον Βλαχοδήμο (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here