Η πορεία του Βέλγου αμυντικού χαφ στον Άρη.

Η σεζόν ξεκίνησε με άσχημο τρόπο στο πρωτάθλημα για τον Άρη, ο οποίος συγκέντρωσε 3 βαθμούς στις 3 πρώτες αγωνιστικές και έχοντας ήδη προβεί σε αλλαγή προπονητή.

Η ποσοτική και ποιοτική έλλειψη στον χώρο του κέντρου έφερε τον Μπίργκερ Βερστράτε στα κιτρινόμαυρα, επιφορτίζοντας τον με σημαντικές προσδοκίες, αναφορικά με τη μεσοανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Παρά το ενθαρρυντικό ντεμπούτο στο 0-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, οι περισσότερες εμφανίσεις του Βερστράτε χαρακτηρίζονται μέτριες, με τον Βέλγο να μην προσφέρει τα αναμενόμενα ούτε στον ανασταλτικό τομέα, ούτε στον δημιουργικό.

Αντιμετώπιζε δυσκολίες με την μπάλα στα πόδια, λειτουργούσε χωρίς ρίσκα και κάπως έτσι δεν αποτέλεσε έναν ποδοσφαιριστή για να βασιστεί το σύνολο του Άκη Μάντζιου.

Στα θετικά, κανένας δεν μπορεί να διαγράψει το πάθος που έδειχνε στη διάρκεια των αγώνων, παρουσιάζοντας μεγάλη επιθυμία για νίκη, ενώ αναμφίβολα η στιγμή που ξεχωρίζει από την παρουσία του στον Άρη, είναι το κρίσιμο εύστοχο πέναλντι, με το οποίο οι Θεσσαλονικείς απέκλεισαν την ΑΕΚ από το Κύπελλο, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του θεσμού.

29 εμφανίσεις και 1.944 λεπτά μέτρησε ο Βερστράτε τη φετινή σεζόν, δίχως να πετύχει γκολ ή ασίστ, ενώ ετοιμάζεται πια για μια σεζόν πίσω στην πατρίδα του, με τα χρώματα της Λέουβεν.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here