Τι δήλωσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς προχώρησε σε συνέντευξη στη Δανία και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα, tipsbladet, μιώντας για τη σχέση που έχει ο ίδιος με την ομάδα της Κοπεγχάγης.

Αναλυτικά:

Για τις 99 συμμετοχές που έκανε με την Κοπεγχάγη: Πραγματικά, ναι! Έχω μία φανέλα της Κοπεγχάγης με το όνομα μου και το νούμερο 99. Είναι κρίμα που δεν μπόρεσα να παίξω το 100ο παιχνίδι στη Δανία“.

Για το αν του λείπει η παρουσία του στην Κοπεγχάγη: Τα χρόνια μου στην Κοπεγχάγη ήταν τα καλύτερα στην καριέρα μου. Νικούσαμε σχεδόν σε κάθε ματς και προκριθήκαμε στους ομίλους του Champions League και του Europa League.

Ένιωθα ευτυχισμένος στο τερέν και νοσταλγώ το πέρασμα μου από τη Δανία. Βλέπω συχνά τα παιχνίδια της Κοπεγχάγης στην τηλεόραση, ειδικά στο Πάρκεν. Δυστυχώς, δεν στεφθήκαμε πρωταθλητές”.

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει: Συχνά σκέφτομαι να επιστρέψω στην Κοπεγχάγη, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Κάθε μεταγραφική περίοδος είναι απρόβλεπτη, αλλά σίγουρα δεν θα έλεγα “όχι” στην παλιά μου ομάδα.

Ήμουν σε συζήτηση με την Κοπεγχάγη από όταν έφυγα από την ομάδα, αλλά η Ντινάμο Κιέβου δεν ήθελε να με αφήσει να φύγω, και έτσι δεν έγινε τίποτα“.

loading...

Previous articleΑκολουθεί τον Λεβαδειακό στη Superleague ο Πίρινεν
Next articleΗ Superleague πάει Euro: Οι παίκτες των ελληνικών ομάδων που θα βρεθούν στα γήπεδα της Γερμανίας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here