Η πρώτη επίσημη πρόταση για τον Γιάννη Κωνσταντέλια έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας σίγουρα θα περίμεναν κάτι πολύ καλύτερο, ειδικά από έναν τεράστιο σύλλογο, όπως αυτόν της Σεβίλλης.

Στον ΠΑΟΚ, θεωρούν ότι διαθέτουν ένα από τα κορυφαία ταλέντα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και η πρόταση του Ισπανικού συλλόγου, δηλαδή τα 5 εκατομμύρια ευρώ, προκάλεσαν…γέλιο στους ανθρώπους της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Με τους ρυθμούς που κινείται η μεταγραφική αγορά αλλά και τα τρελά ποσά πωλήσεων στο πάρε-δώσε όλων των Ευρωπαϊκών συλλόγων, ο ΠΑΟΚ θέλει να ”πίασει”…λαβράκι και να μοσχοπουλήσει τον Έλληνα επιθετικό, μόνο όταν κρινεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Είναι δεδομένο ότι ο Δικέφαλος του Βορρά δεν θα δεχτεί καμία πρόταση που δεν θα αποτελείται από 8 (!) ψήφια.

Το δεδομένο στην υπόθεση, είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει και επίσημα δίαυλο διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαϊκούς συλλόγους και μένει να βρει την κατάλληλη πρόταση και στιγμή, για να πουλήσει τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Προς το παρόν…αναμονή!

loading...

Previous articleΚάουλι: Πάλι έμεινε εκτός ομάδας – Η δήλωση του προπονητή
Next articleΤα χρήματα που πήρε ο Παναιτωλικός από τη πώληση του Φλόρες

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here