Το όνομα του Χοακίν Κορέα σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού, συνδέθηκε με την ΑΕΚ πιο συγκεκριμένα με τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντίνος προπονητής φέρεται να είχε επικοινωνία με τον συμπατριώτη του και όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ η πλευρά της ελληνικής ομάδας έχει επικοινωνήσει με τον έμπειρο εξτρέμ.

Ο Κορέα ξεκίνησε την καριέρα του από την Εστουδιάντες και το 2015 η Σαμπντόρια ξόδεψε 8.5εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Εκεί παρέμεινε μόλις ένα χρόνο με τη Σεβίλλη το 2016 να δίνει γύρω στα 18εκ. ευρώ και την Λάτσιο δύο χρόνια αργότερα να βγάζει από τα ταμεία της άλλα τόσα.

Ο Αργεντίνος παρέμεινε μια τετραετία, πριν τον τελευταίο χρόνο δοθεί δανεικός στην Ίντερ η οποία τον απέκτησε κιόλας το 2022 με 27εκ. ευρώ και το 2023 ακολούθησε ο δανεισμός στην Μαρσέιγ με την οποία τον αντιμετώπισε η ΑΕΚ. Φυσικά ήταν και διεθνής με την Εθνική Αργεντινής μέχρι και το 2022 με 19 συμμετοχές και 4 γκολ. Έκτοτε έχει χάσει τη θέση του στο ρόστερ.

Ο Κορέα αγωνίζεται τόσο ως δεύτερος επιθετικός, αλλά και αριστερός εξτρέμ ενώ έχει αγωνιστεί και αρκετά ως σέντερ φορ. Με λιγότερη ευχέρεια έχει παίξει τόσο στο “10” όσο και στο δεξί εξτρέμ. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, ενώ η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt είναι στα 6εκ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous articleΤο FFP που ζορίζει την Πόρτο και… ανοίγει την πόρτα για Κάρμο στον Ολυμπιακό!
Next article«Δύο ομάδες της Serie A θέλουν τον Τσέριν του Παναθηναϊκού»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here