Ο ΠΑΟΚ ακολουθεί το πλάνο με το οποίο ξεκίνησε τη μεταγραφική περίοδο αυτό της επιπλέον ελληνοποίησης του ρόστερ με τις περιπτώσεις των Θυμιάνη και Τσιφτσή να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Αντώνης Τσιφτσής είναι τερματοφύλακας που ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης, 1.91 ύψους και τη φετινή χρονιά πέρασε από ένα εξάμηνο στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας της Τρίπολης, αλλά και στην Πολωνία με την Ρακόφ. Το συμβόλαιο του με τους Αρκάδες ολοκληρώνεται το 2025 και γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαπραγματευτεί την αγορά του, κάτι που ήδη έχει προχωρήσει όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Έχει αγωνιστεί ως διεθνής τόσο με την Ελλάδα Κ17, όσο και με την Κ18, ενώ η καριέρα του έχει ξεκινήσει το 2017 από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Συνολικά με την ομάδα της Τρίπολης έχει 54 αναμετρήσεις, με 18 Clean Sheets, δηλαδή ακριβώς το 1/3. Στην Πολωνική Ρακόφ που βρέθηκε φέτος είχε μόλις 3 συμμετοχές, τις δύο με τη δεύτερη ομάδα και μόλις μια με την πρώτη.

Ακόμη η αξία του στο transfermarkt είναι 450 χιλ. ευρώ. Τέλος στον ΠΑΟΚ θα έρθει ως Νο2 πίσω από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, εφόσον το συμβόλαιο του Ζίφκο Ζίφκοβιτς ολοκληρώνεται και δεν θα ανανεωθεί.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous articleΘυμιάνης: Τώρα κοντά στον ΠΑΟΚ, κάποτε καλύτερος νέος παίκτης του πρωταθλήματος με την Ξάνθη (vids)
Next article«Ο Σαρι δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει τη Λέστερ, ψάχνει κάτι πιο ενδιαφέρον» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here