Η περίπτωση του Σαλίμ Φαρές φαίνεται πως απασχολεί τον Πανσερραϊκό τουλάχιστον σύμφωνα με όσα μεταφέρουν στην Ιταλία. Ο Αλγερινός μπακ ανήκει στη Λάτσιο ως το καλοκαίρι του 2026, επομένως δεν είναι βέβαιο πως μιλάμε για μεταγραφή τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο, εκτός αν οι Ρωμαίοι θέλουν να απαλλαγούν από τον ποδοσφαιριστή.

Ο Φαρές ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπορντό και γρήγορα μεταπήδησε σε αυτές της Βερόνα. Το 2015 πέρασε στην πρώτη ομάδα εκεί όπου παρέμεινε για τρία χρόνια πριν το 2018 τον αποκτήσει ως δανεικό στην αρχή η Σπαλ και το επόμενο καλοκαίρι ως μεταγραφή έναντι 3.5εκ. ευρώ.

Εκεί ολοκλήρωσε και τον δεύτερο χρόνο του και τον Οκτώβριο του 2020, τον απέκτησε η Λάτσιο έναντι 8εκ. ευρώ. Με τους Ρωμαίους έκανε όλες τις συμμετοχές που έχει μέχρι και σήμερα τη σεζόν 2020/21, 29 πιο συγκεκριμένα και έκτοτε έχει περάσει τρεις διαδοχικούς δανεισμούς χωρίς να καταφέρει να έχει βασικό ρόλο σε καμία ομάδα.

Τη σεζόν 2021/22 την πέρασε από μισή σε Τζένοα και Τορίνο με 9 συμμετοχές 2 γκολ και 1 ασίστ μονάχα στους Γενοβέζους. Την επόμενη χρονιά παρέμεινε στη Λάτσιο χωρίς να παίξει ούτε λεπτό και την περσινή δόθηκε δανεικός στην Μπρέσια στην Serie B, σημειώνοντας 16 συμμετοχές.

Ο Φαρές είναι και διεθνής με 12 συμμετοχές στην Αλγερία, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως αν και αριστερό μπακ έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια του ως αριστερό χαφ. Ενώ τα υπόλοιπα όσο παιχνίδια έχει παίξει και ως μπακ έχει αγωνιστεί και ως εξτρέμ.

Το ιδιαίτερο μάλιστα είναι πως είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τη θέση του σέντερ φορ στις ακαδημίες της Βερόνα. Τέλος η αξία του στο transfermarkt είναι στις 600χιλ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here