Ο Άρης προχώρησε αθόρυβα σε μια εξαιρετική συμφωνία, αφού αποκτά τον Πιόνε Σίστο, από την Αλάνιασπορ. Ο Δανός εξτρέμ είχε συμβόλαιο με τους Τούρκους μέχρι και το 2025 και οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να τον αποκτήσουν με μόνιμη μεταγραφή.

Ο 29χρονος θα περάσει όλες τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις θα ανακοινωθεί και θα μεταβεί άμεσα στην Ολλανδία. Η καριέρα του Σίστο ξεκίνησε από την Μίντιλαντ, ενώ το 2016 τον απέκτησε η Θέλτα δίνοντας ένα ποσό ύψους 6εκ. ευρώ. Τον Σεπτέμβριο του 2020 ο διεθνής εξτρέμ επέστρεψε στη χώρα του για λογαριασμό της Μίντιλαντ και πάλι. Εκεί παρέμεινε μέχρι τον περσινό Σεπτέμβριο, όπου και η Αλάνιασπορ τον πήρε ως ελεύθερο.

Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται ως επί το πλείστον στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ωστόσο έχει αρκετά παιχνίδια και στα δεξιά, αλλά και ως σέντερ φορ. Από το 2015 μέχρι και το 2021 ο Σίστο ήταν και διεθνής με τη Δανία, μετρώντας 26 συμμετοχές και 1 γκολ. Τέλος η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt είναι στα 1.3εκ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:


Previous article«Ανοικτές οι διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ – Τζένοα για Κοτάρσκι» (pic)
Next articleΑτρόμητος: Αποκτά τον Μπάκου από την Λέγκια Βαρσοβίας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here