Ο ΠΑΟΚ προχωρά το μεταγραφικό του πλάνο και οι Θεσσαλονικείς περιμένουν την απάντηση του Μεϊτέ με τον οποίο υπάρχει ένα χάσμα που δεν γεφυρώνεται. Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν για εναλλακτικές περιπτώσεις και μια από αυτές που προκρίνεται είναι του Ραζβάν Μαρίν.

Ο Μαρίν ξεκίνησε την καριέρα του από την Βιτορούλ και παρέμεινε στη Ρουμανία για 4 χρόνια. Από εκεί το 2017 πήγε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Σταντάρ Λιέγης ενώ δύο χρόνια αργότερα δαπανήθηκαν 12.5εκ. ευρώ για να αποκτηθεί από τον Άγιαξ. Ένα καλοκαίρι αργότερα το 2020, παραχωρήθηκε δανεικός στην Κάλιαρι η οποία τον αγόρασε το 2021 δαπανώντας 10εκ. ευρώ.

Από το 2022 ως και το 2024 ο Μαρίν βρέθηκε ως δανεικός στην Έμπολι και την τρέχουσα περίοδο αγωνίζεται με τη φανέλα της Εθνικής Ρουμανίας στα γήπεδα του Euro. Μάλιστα ήταν από τους καλύτερους παίκτες της χώρας αλλά και σκόρερ στην εμφατική νίκη με 3-0 επί της Ουκρανίας για την 1η αγωνιστική.

Ο 28χρονος αγωνίζεται κυρίως στη θέση «8» αλλά και ως αμυντικό χαφ. Με τη Ρουμανία μετρά 4 γκολ σε 56 εμφανίσεις, ενώ η αξία του στο transfermarkt είναι στα 2.7εκ. ευρώ. Συνολικά την τελευταία τετραετία έχει αγωνιστεί σε 136 παιχνίδια στη Serie A με τις Κάλιαρι και Έμπολι με 5 γκολ και 19 ασίστ.

Τέλος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 31 συμμετοχές και 3 ασίστ με την Έμπολι.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous articleΗ… μονομαχία ΟΦΗ-Αστέρα για Καραχάλιο και η προοπτική του εξωτερικού
Next article«Ατλέτικο Μαδρίτης, Φούλαμ και Νις ενδιαφέρονται για τον Δημήτρη Κωττά του ΠΑΟΚ» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here