Εδώ και μια εβδομάδα ο Μαρίνος Σατσίας αποτελεί το νέο προπονητής της Λαμίας και ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει προχωρήσει ήδη για την ομάδα της Φθιώτιδας. Μια κίνηση που βρίσκεται στα… σκαριά μετά την απόκτηση του Λέο Αντράντε, στη Λαμία πλησιάζει και ο Νέντιμ Μέκιτς.

Πρόκειται για 29χρονο βραχύσωμο μέσο που αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός, αλλά και ως επιτελικός μέσος πίσω από τον σέντερ φορ. Ο Μέκιτς αγωνίζεται στη Ζελέζνιτσαρ και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και τυπικά στις 30 Ιουνίου, επομένως θα αποκτηθεί ως ελεύθερος από την ομάδα της Λαμίας.

Η αξία του στο transfermarkt είναι στις 250χιλ. ευρώ, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός Βοσνίας. O Μέκιτς έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ζελέσνιτσαρ πριν βρεθεί στην Ίγκμαν Κόνιτς ως δανεικός. Ακολούθησε μεταγραφή στην Τράβνικ, έπειτα στην Ζβιέζντα, στην Ράντνικ Μπιτσέλτσινα αλλά και στην Γκοσκ Γκαμπέλα πριν βρεθεί ξανά στην ομάδα με την οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο Μέκιτς αποχωρεί με συνολική παρουσία 93 συμμετοχών στη Ζελέζνιτσαρ, με 13 γκολ και 5 ασίστ, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια έχοντας 6 γκολ και 3 ασίστ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous articleEuro 2024 – Σερβία: Οριακή νίκη για τα «λιοντάρια», βασικός ο Ζίφκοβιτς έπαιξε ως αλλαγή ο Μλαντένοβιτς (vid)
Next articleΑΕΚ: Θέλει τον Πέτκοβιτς για αντικαταστάτη του Πόνσε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here