Το όνομα του Λουίς Μόργκαν έχει συνδεθεί εδώ και μερικά 24ωρα με τον Παναθηναϊκό. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας φαίνεται πως ψάχνουν μια ακόμη κίνηση στην επίθεση και αλλεπάλληλα δημοσιεύματα τους συνέδεσαν με τον 27χρονο Σκωτσέζο.

Ο 27χρονος έχει συμβόλαιο με τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2025. Η καριέρα του Μόργκαν ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Σεντ Μίρεν, φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα το 2014. Εκεί είχε γεμάτες χρονιές μέχρι και το 2018, φτάνοντας τις 118 συμμετοχές, με 29 γκολ και 23 ασίστ.

Τον Ιανουάριο του ’18 αποκτήθηκε από την Σέλτικ, ωστόσο δεν βρήκε σχεδόν ποτέ βασικό ρόλο περνώντας και δύο εξάμηνους δανεισμούς, από την Σεντ Μίρεν και την Σάντερλαντ. Συνολικά με τους «Κέλτες» έφτασε τις 31 συμμετοχές με 2 γκολ και 3 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2020 πέρασε στο MLS για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι, στην οποία παρέμεινε για ενάμιση χρόνο.

Η τελευταία του μετακίνηση ήρθε τον Δεκέμβριο του 2021 στη Νέα Υόρκη, μετρώντας μέχρι και σήμερα 68 συμμετοχές, με 30 γκολ και 6 ασίστ. Ο Μόργκαν είναι κυρίως αριστερός εξτρέμ, ωστόσο έχει αγωνιστεί δεξί εξτρέμ, αλλά και δεξί και αριστερό χαφ, έχοντας παίξει και παιχνίδια και ως φορ.

Παράλληλα έχει καταγράψει και 4 συμμετοχές με την Εθνική Σκωτίας, ενώ η αξία του στο transfermarkt είναι στα 5εκατ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here