Ο Ολυμπιακός κινήθηκε πολύ αθόρυβα και όπως φαίνεται βρίσκεται εξαιρετικά κοντά στην ολοκλήρωση μιας πολύ καλής μεταγραφής. Ο λόγος για τον Λορέντσο Πιρόλα, με τον 22χρονο να ανήκει στη Σαλερνιτάνα και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Η καριέρα του Πιρόλα ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ίντερ με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να φτάνει ως και την πρώτη ομάδα, πριν δοθεί δανεικός στη Μόντσα. Εκεί μάλιστα παρέμεινε για δύο χρόνια και το καλοκαίρι του 2022 παραχωρήθηκε και πάλι δανεικός στη Σαλεριτάνα, η οποία το περασμένο καλοκαίρι έδωσε 5εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ο υποβιβασμός της ομάδας όμως στη Serie B, διευκόλυνε τους Πειραιώτες να αποκτήσουν τον παίκτη, αφού οι Ιταλοί δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Όσον αφορά τον Πιρόλα είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας, όντας μάλιστα και αρχηγός της Κ21 στα τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε τον περασμένο Μάρτιο.

Ο 22χρονος παρά την ηλικία του έχει ήδη 54 συμμετοχές στη Serie A, όντας βασικός και στις δύο χρονιές που βρέθηκε στη Σαλερνιτάνα. Μάλιστα τη σεζόν 2023/24 ο Πιρόλα μέτρησε 29 παιχνίδια, σκοράροντας και 1 γκολ. Τέλος η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt είναι στα 5.5εκ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:


Previous articleΠαναθηναϊκός: Απορρίφθηκε πρόταση 26εκ. ευρώ της Μπολόνια για Ιωαννίδη! (pic)
Next article«Ο Άρης έχει προσεγγίσει τον Πιερό της Μακάμπι Χάιφα»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here