Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για την ενίσχυση της β’ ομάδας του με το βλέμμα στο μέλλον και γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 20χρονου Κολομβιανού επιθετικού, Χόρχε Καμπέσας. Ο Λατίνος φορ ανήκει στη Γουότφορντ και όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, στον ΠΑΟΚ Β’ για αρχή και έπειτα θα γίνει προσπάθεια ένταξης στην ανδρική ομάδα.

Η καριέρα του ξεκίνησε από την Καρταχένα στην Κολομβία, εκεί που στα 17 του έκανε 20 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο και με 4 γκολ και 1 ασίστ τον «τσέκαρε» η Γουότφορντ και τον απέκτησε τον χειμώνα του 2023. Δυσκολεύτηκε να βρει ρόλο στην ομάδα και πέρασε τρεις διαδοχικούς εξάμηνους δανεισμούς.

Κατά σειρά στην Μεδεγίν (Κολομβία), Νέα Υόρκη (MLS) και Τζίλιγχαμ (League Two). Δεν κατάφερε κάπου να έχει ρόλο βασικού καταγράφοντας 24 παιχνίδια σε αυτό τον 1μιση χρόνο με 1 γκολ και 1 ασίστ. Μάλιστα έκανε ντεμπούτο και με τη Γουότφορντ σε αγώνα του FA Cup κόντρα στην Τζίλιγχαμ μοιράζοντας και την ασίστ στο γκολ της νίκης της ομάδας του με 2-1.

Ο Καμπέσας είναι και διεθνής με την Κ20 της Εθνικής Κολομβίας, με 20 συμμετοχές από το 2022 και 3 γκολ. Τέλος η αξία του στο transfermarkt είναι στις 700χιλ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here