Ο Άρης προχωρά το μεταγραφικό του πλάνο με σκοπό την ενίσχυση της θέσης του αμυντικού μέσου και ένας εκ των επιλογών που βρίσκεται πολύ ψηλά είναι ο Κέιντι Μπάρε. Πρόκειται για Αλβανό αμυντικός μέσος αγωνίζεται στην Εσπανιόλ και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου.

Ο 26χρονος βρίσκεται στην Καταλονία από το 2020. Την καριέρα του την έχει ξεκινήσει από τη χώρα του και τις ακαδημίες των Τιράνων, ενώ έπειτα μεταπήδησε στην Ισπανία και την Κ17, Κ19 και β’ ομάδα σταδιακά της Ατλέτικο Μαδρίτης. Από το 2018 βρέθηκε στη Μάλαγα μέχρι το 2020 που μετακινήθηκε στην Εσπανιόλ.

Η αξία του είναι 3 εκ. ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt, ενώ έχει εμπειρία πάνω από 100 αγώνων στη La Liga 2 και ακόμη 43 παιχνιδιών στη La Liga. Επιπλέον αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός όσο και ως κεντρικός μέσος, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Αλβανίας αν και δεν αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στα γήπεδα του Euro.

Ο λόγος είναι ότι οι Καταλανοί παίζουν την άνοδο τους στη La Liga κόντρα στην Οβιέδο και έχοντας ηττηθεί με 1-0 στον πρώτο αγώνα, θα παλέψει στην ρεβάνς για την άνοδο στη La Liga. Τέλος είναι συμπαίκτης του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ που απασχολεί τον ΠΑΟΚ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous articleΑΕΚ: Τα οικονομικά δεδομένα για Πέτκοβιτς και η… βατή ρήτρα μέχρι τα μέσα Ιουλίου
Next articleΤο αγωνιστικό προφίλ του Μπρούνο Πέτκοβιτς που αρέσει στην ΑΕΚ (vids)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here