Το πρώτο μεταγραφικό όνομα που φαίνεται πως έχει βάση στον ΠΑΟΚ, είναι ο κεντρικός αμυντικός Κωνσταντίνος Θυμιάνης. Ο 23χρονος Έλληνας στόπερ συμπληρώνει τα… τικ που θέλουν οι Θεσσαλονικείς, βάση πλάνου δηλαδή Έλληνες παίκτες μέχρι 22-23 ετών.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που στην καριέρα του έχει κυρίως αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, ωστόσο παίζει σχεδόν με την ίδια ευχέρεια και ως κεντρικός αμυντικός. Κάτι που φάνηκε φέτος με τον Πάμπλο Γκαρσία να τον επιλέγει εκεί για να αγωνιστεί και ο ίδιος να τα καταφέρνει εξαιρετικά. Ο Θυμιάνης έχει παίξει επίσης και στα δεξιά της άμυνας, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ξάνθης.

Στον Πανσερραϊκό βρίσκεται από το 2022 έχοντας μετρήσει 50 παιχνίδια, 4 γκολ και 1 ασίστ. Το συμβόλαιο του λήγει τον επόμενο μήνα και όπως όλα δείχνουν δεν θα ανανεωθεί. Έτσι ο ΠΑΟΚ έχει να διαπραγματευτεί μονάχα το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή σε περίπτωση που τελικά αποφασίσει να τον αποκτήσει.

Η αξία του στο transfermarkt είναι ύψους 400χιλ. ευρώ και έχει αγωνιστεί σε όλα τα μικρά κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος, από την Κ16 ως την Κ21, μετρώντας συνολικά 24 συμμετοχές και 4 γκολ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous articleΟ ΠΑΟΚ έχει στη λίστα του τον Θυμιάνη του Πανσερραϊκού
Next article«ΠΑΟΚ και Μπενφίκα μπορούν να τα βρουν στα 2.5 εκατ. ευρώ για Μεϊτέ»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here