Το όνομα του Χοακίν Κορέα φαίνεται πως έχει πολύ πέραση στα μεταγραφικά σενάρια αφού ο 29χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός έχει συνδεθεί με πολλές ομάδες. Η ΑΕΚ είναι αυτή που δεδομένα του έχει καταθέσει πρόταση, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που όπως φαίνεται έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Ίντερ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας που ασχολείται με τα νέα της Ίντερ, «sempreinter.com» υπάρχουν επτά ομάδες και ενδιαφέρον από το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας για τον «Τούκου». Για κάποιες από αυτές έχετε διαβάσει και μέσα από το transfergeeks, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν και άλλες.

Ο λόγος για την Μόντσα που φαίνεται να τσεκάρει την περίπτωση του, αλλά και τις Σεβίλλη και Λάτσιο. Ωστόσο οι Ιταλοί προσθέτουν στη διεκδίκηση του Κορέα τόσο την Ρίβερ Πλέιτ η οποία επίσης έχει ακουστεί αρκετά ως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του 29χρονου.

Ενώ το ίδιο ρεπορτάζ βάζει στο… παιχνίδι της διεκδίκησης και τις Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραι, αλλά και το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ένας προορισμός που μπορεί εύκολα να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Κορέα. Τέλος ως πιθανή… αντίπαλος της ΑΕΚ αναφέρεται και η Μπέτις.

Το βέβαιο είναι πως εν αντιθέσει με την υπόθεση Λαμέλα, για τον άσο της Ίντερ η Ένωση έχει πολύ μεγαλύτερο ανταγωνισμό, ωστόσο όπως και με τον 32χρονο μεσοεπιθετικό, δουλεύει μεθοδικά την υπόθεση ελπίζοντας σε θετική κατάληξη.


Previous articleΑυτή είναι η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Έρικ Λαμέλα!
Next articleΠΑΟΚ: Η αναμονή του Λουτσέσκου για Μεϊτέ και η χαλαρότητα του παίκτη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here