Ποιοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Το ελληνικό πρωτάθλημα αρχίζει σήμερα και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς υπάρχουν αρκετά καινούρια πρόσωπα, που ενδέχεται να αναβαθμίσουν ποιοτικά τη λίγκα, σε συνδυασμό με τα ήδη υπάρχοντα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποιοι είναι οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές αναφορικά με τη χρηματιστηριακή αξία στο transfermarkt, με τους τρεις από τους πέντε να έπαιζαν και πέρυσι στο εγχώριο πρωτάθλημα.

*Η σειρά είναι αύξουσα

Τετε

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές όχι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά και ολόκληρου του πρωταθλήματος.

Μετά από τη θητεία του στη Γαλατασαράι, ο Τετέ φαίνεται έτοιμος να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στη διάκριση που τόσο πολύ ψάχνει και είναι βέβαιο πως οι «πράσινοι» ποντάρουν πολλά σε αυτόν.

Η αξία του βρίσκεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Φέντορ Τσάλοφ

Ο Ρώσος φορ αποτελεί τη φετινή επιλογή του ΠΑΟΚ για την κορυφή της επίθεσης, με τους ανθρώπους της ομάδας να προχωρούν σε μια αρκετά δαπανηρή κίνηση, προκειμένου να εξασφαλίσουν σταθερότητα σε μια θέση που δεν είχαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο Τσάλοφ αποτελεί έναν παίκτη με θετική και διαρκή παρουσία στο ρωσικό πρωτάθλημα, έχοντας δείξει την ποδοσφαιρική του ποιότητα.

Η αξία του βρίσκεται στα 11 εκατομμύρια ευρώ.

Λιβάι Γκαρσία

Ο πρώτος της λίστας που έχει προϋπηρεσία στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Λιβάι Γκαρσία, με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ να αναζητά την επιστροφή στις καλές σεζόν.

Για το 2023/24, ο Γκαρσία έδειξε και πάλι την κλάση του, χωρίς όμως να έχει την απαραίτητη διάρκεια, μιας και αρκετά προβλήματα τραυματισμών τον κράτησαν πίσω. Πλέον, έχει ξεκινήσει με γκολ στα προκριματικά του Conference, κάτι που επιθυμεί να πράξει αρκετές φορές στη νέα εκδοχή της Superleague.

Η αξία του βρίσκεται στα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Φώτης Ιωαννίδης

Ίσως το πιο πολυγραφόμενο όνομα του φετινού καλοκαιριού αναφορικά με το ελληνικό πρωτάθλημα, ήταν αυτό του Έλληνα επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είδε τρομερές προτάσεις να απορρίπτονται για να μείνει στην Αθήνα, με τους «πράσινους» να περιμένουν τη δικαίωση από τον 25χρονο, μετά από μια εξαιρετική αγωνιστική περίοδο για τον ίδιο.

Η αξία του βρίσκεται στα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Γιάννης Κωνσταντέλιας

Το απόλυτο wonderkid του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας, ειδικά μετά την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη απορρίψει σημαντικές προτάσεις για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, κρατώντας τον στην Τούμπα για τουλάχιστον ακόμα μια χρονιά, με τις δύο πλευρές να αποζητούν νέες επιτυχίες.

Η αξία του βρίσκεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here