Τα μέσα του εξωτερικού ασχολούνται με την περίπτωση του Ζοσέ Σιφουέντες.

Ο Ζοσέ Σιφουέντες βρίσκεται στη Θσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του και με αυτόν τον τρόπο να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τη Ρέιντζερς στον Άρη.

Ένας δανεισμός, ο οποίος εμπεριέχει μια υποχρεωτική οψιόν αγορά για τον χαφ από το Εκουαδόρ, με ορισμένα ξένα δημοσιεύματα να αναφέρουν το ποσό που θα πρέπει να δαπανήσει ο Άρης στο τέλος της επόμενης σεζόν για να τον αποκτήσει.

«Ο Σιφουέντες θα αγωνιστεί στον Άρη με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025 ενώ είναι προκαθορισμένη η ρήτρα αγοράς του έναντι 2.4 εκατ. ευρώ. Ο Σιφουέντες έχει συμβόλαιο με τη Ρέιντζερς έως το 2027», αναφέρει η ιστοσελίδα «OneFootball».

«Ο Σιφουέντες είναι στην Ελλάδα για να περάσει τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο 25χρονος μέσος θα αγωνιστεί ως δανεικός αλλά ο νέος σύλλογός του (Άρης) έχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του (2.4 εκατ. ευρώ) εάν εκπληρώσει συγκεκριμένους στόχους. Ο Σιφουέντες θα είναι συμπαίκτης κι ενός άλλου ποδοσφαιριστή από τον Ισημερινό καθώς ο Κίκε Σαβέριο αγωνίζεται στην ελληνική ομάδα», αναφέρει η ιστοσελίδα «orbitadeportiva.net». Τις ίδιες πληροφορίες μεταδίδει και ο δημοσιογράφος Κάρλος Μέλο για λογαριασμό της ιστοσελίδας «Studio Football».


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here