Στην Πορτογαλία γίνεται λόγος για τελευταία προσφορά από πλευράς Σπόρτινγκ.

Εντείνεται το ζήτημα του Φώτη Ιωαννίδη στην Πορτογαλία, με την «A Bola» να κάνει λόγο για τελική προσφορά προς τον Παναθηναϊκό από πλευράς Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Η υπομονή γύρω από τις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη εξαντλείται και τα λιοντάρια δεν είναι διατεθειμένα να χάσουν πολύ χρόνο με αυτή τη διαδικασία που συνεχίζεται εδώ και αρκετές εβδομάδες,μια κατάσταση που έχει επηρεάσει την προετοιμασία της ομάδας γράφει η «A Bola» και συνεχίζει:

Με την έναρξη του πρωταθλήματος να είναι προ των πυλών, η Σπόρτινγκ ετοιμάζεται να κάνει την τελευταία προσπάθεια για να εξασφαλίσει τον 24χρονο Έλληνα διεθνή. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν επισημοποιήσει ακόμη επίσημη πρόταση, τα λιοντάρια είναι πρόθυμα να προχωρήσουν σε μια… τρίτη πρόταση για να πείσουν τους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού, δηλαδή τον ιδιοκτήτη του, Γιάννη Αλαφούζο – που είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην πορεία των διαπραγματεύσεων – για να αποκτήσουν τον επιθετικό.

Στην πρώτη περίπτωση, τα λιοντάρια προσέφεραν 18 εκατομμύρια ευρώ. Η πρόταση απορρίφθηκε αμέσως. Ακολούθησε μια δεύτερη επίθεση, με υψηλότερα νούμερα: 20 εκατ. ευρώ, στα οποία προστέθηκαν άλλα 3 εκατ. ευρώ σε μπόνους. Αυτή ήταν η τελευταία πρόταση που παρουσιάστηκε στην ελληνική ομάδα, που απορρίφθηκε μεν, αλλά υπήρξαν ενδείξεις ότι θα μπορούσε με μια βελτίωση να γίνει αποδεκτή».

Έτσι, η πρόταση αυξήθηκε, με τα 20 εκατομμύρια να παραμένουν σταθερά και τα μπόνους να ανέρχονται πια στα 5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τον πορτογαλικό τύπο.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here