Ποιοι παίκτες αποτελούν προτεραιότητα.

Άλλη μια καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος βρίσκεται προ των πυλών, με τις 5 πρώτες ομάδες του περσινού πρωταθλήματος να ρίχνουν τις καθιερωμένες… ματιές σε ποδοσφαιριστές.

Εκτός όμως από τις μεταγραφές, υπάρχουν και οι ανανεώσεις συμβολαιών, με τους συλλόγους να διαθέτουν σημαντικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρόκειται να μείνουν ελεύθεροι και θέλουν να τους κρατήσουν.

ΠΑΟΚ

Μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησε, ο ΠΑΟΚ είναι βέβαιο πως επιθυμεί να κρατήσει τον ίδιο κορμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, κατά την προσφιλή συνήθεια του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τα περισσότερα συμβόλαια έχουν ισχύ και τη νέα χρονιά, με αυτό του Τόμας Κεντζιόρα να «εκπνέει». Ο Πολωνός παίζοντας στη θέση του στόπερ, έδωσε στους ανθρώπους της ομάδας αυτά που ήθελαν και είναι δεδομένες οι συζητήσεις για την παραμονή του στην Τούμπα.

ΑΕΚ

Μια σεζόν η οποία δεν κατέληξε όπως θα ήθελε ο οργανισμός της ΑΕΚ, με το ρόστερ της Ένωσης να χρίζει ποιοτικής αναβάθμισης. Το αριστερό άκρο της άμυνας στηρίζεται σε έναν βαθμό στον Εχσάν Χατζισαφί, μια ενδεχόμενη ανανέωση του οποίου, θα παίξει κομβικό ρόλο στον σχεδιασμό της ομάδας.

Πάντα υπάρχει και η επιλογή του Σταύρου Πήλιου για τον Ματίας Αλμέιδα, με τον Έλληνα μπακ να έχει δείξει πράγματα, όμως η ΑΕΚ φαίνεται πως πέρα από ποιοτική, χρειάζεται και ποσοτική ενίσχυση.

Ολυμπιακός

Μετά και την κατάκτηση του Conference League, ο Ολυμπιακός έχει… αρκετούς λόγους για να κρατήσει τον Κώστα Φορτούνη στον Πειραιά.

Ολοκλήρωσε μια από τις καλύτερες -αν όχι την καλύτερη- σεζόν της καριέρας του και σύμφωνα με τον ίδιο, προτεραιότητα του είναι ο Ολυμπιακός, μετά το τέλος του συμβολαίου του.

Παναθηναϊκός

Η ομάδα του Αλόνσο μπαίνει σε μια νέα διαδικασία από το καλοκαίρι, εξαρτώμενη από τις επιλογές του Ουρουγουανού προπονητή.

Κρίνοντας από τη σεζόν που μόλις πέρασε, τα συμβόλαια που τελειώνουν συνάδουν με τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Κώτσιρα να αποτελέι εξαίρεση. Ο Έλληνας δεξιός μπακ έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει στο υψηλό επίπεδο και είναι πιθανό οι «πράσινοι» να κινηθούν για την παραμονή του στην ομάδα.

Άρης

Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στον Άρη, οπού μετά τη συμφωνία με τον Χουλιάν Κουέστα όλα εξαρτώνται από την έκβαση της υπόθεσης Φαμπιάνο.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ έδιξε την κλάση του για ακόμα μια σεζόν, αποτελώντας εκ των κορυφαίων παικτών ολόκληρου του πρωταθλήματος, κάτι που φάνηκε από τις πρώτες του κιόλας εμφανίσεις.

loading...

Previous articleΗ στάση αναμονής και… υπομονής του ΠΑΟΚ για Μαντί Καμαρά
Next articleΟι 3 παίκτες του Παναιτωλικού που κοιτάζει ο ΟΦΗ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here