Ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης (24/7 20:30) υποδέχεται στην Τούμπα την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, όπως είναι το πλήρες όνομα της, ξεκινώντας το ευρωπαϊκό του ταξίδι για το League Stage του Champions League. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία του και είναι έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση πηγαίνοντας… game by game, όπως αναφέρει και ο Ρουμάνος τεχνικός.

Πρώτο εμπόδιο οι πρωταθλητές Βοσνίας της σεζόν 2023/24 που ξεκίνησαν το δικό τους ταξίδι ένα γύρο νωρίτερα, από τον πρώτο προκριματικό, εκεί όπου απέκλεισαν την Εγκνάτια. Πλέον θα κληθούν να κάνουν μια μεγάλη υπέρβαση έχοντας απέναντι τους, τον ΠΑΟΚ που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας. Η διαφορά στη χρηματιστηριακή τους αξία τεράστια, με τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται 12 φορές ψηλότερα, με 78.6, έναντι 6.5 των Βοσνίων.

Οι Βόσνιοι θεωρητικά σε κομμάτι προετοιμασίας βρίσκονται πιο μπροστά έχοντας και δύο επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους κόντρα στους Αλβανούς, ενώ και το πρωτάθλημα τους ξεκινάει δύο εβδομάδες νωρίτερα από το ελληνικό, στις 3 Αυγούστου. Ο πιο ακριβός παίκτης της, είναι ο κεντρικός αμυντικός που απέκτησε φέτος, Μπαρτ Μέιερς που σύμφωνα με το transfermarkt φτάνει τις 800χιλ. ευρώ. Ενώ αρχηγός της ομάδας είναι ο Σερντάν Γκράχοβατς (Βόσνιος κεντρικός χαφ, 31 ετών).

Ενώ εκτός αυτού ξεχωρίζουν από τους ήδη υπάρχοντες στο ρόστερ ο 20χρονος αριστερός εξτρέμ, Νταβίντ Βούκοβιτς αξίας 600χιλ. ευρώ, αλλά και ο σέντερ φορ, Γιόβο Λούκιτς 25 ετών, που φτάνει τις 500χιλ. ευρώ. Αμφότεροι είναι Βόσνιοι, όπως και ο 43χρονος προπονητής του συλλόγου, Μλάντεν Ζίζοβιτς, ο οποίος έχει αναλάβει φέτος το καλοκαίρι την ομάδα.

Τέλος αγαπημένο του σύστημα είναι το 4-2-3-1, όπως αναμένεται και να παραταχθεί η Μπάνια Λούκα στην Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης (24/7 20:30). Ενώ η πιθανή ενδεκάδα της Μπόρατς Μπάνια Λούκα είναι: Σισκόφσκι, Κβρζιτς, Μάιερς, Καρολίνα, Ερέρα, Γκράχοβατς, Βράνιες, Χρέλια, Σάβιτς, Βούκοβιτς, Λούκιτς.


Previous articleΤι έκανε ο Μπακού κατά την παρουσία του στην Ελλάδα
Next articleΑυτή είναι η Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες: Οι ημιεπαγγελματίες της Ανδόρας στο δρόμο της για ΑΕΚ για τους ομίλους του Conference

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here