Ένα δημοσίευμα που… τάραξε τα νερά και φαίνεται να επιβεβαιώνεται είναι το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει πάρα πολύ ψηλά στη λίστα της, τον Έρικ Λαμέλα. Πρόκειται για τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό που δεν χρειάζονται… συστάσεις για το ποιος ακριβώς είναι.

Ωστόσο παρακάτω θα υπενθυμίσουμε ποιο είναι το αγωνιστικό προφίλ του έμπειρου ποδοσφαιριστή. Ο Λαμέλα ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ, ώστε το 2011 να πάρει μεταγραφή στη Ρόμα. Εκεί παρέμεινε για δύο χρόνια και το 2013 πήρε μεταγραφή στην Τότεναμ έναντι 30 εκ. ευρώ.

Στην Premier League έμεινε για 8 χρόνια και το καλοκαίρι του 2021 πήρε μεταγραφή στη Σεβίλλη. Φέτος το καλοκαίρι το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε και θα αποχωρήσει από τους Ισπανούς. Ο Λαμέλα αγωνίζεται κυρίως ως δεξί εξτρέμ, αλλά και ως «10» και σαν αριστερό εξτρέμ. Φυσικά ο 32χρονος είναι και διεθνής έχοντας 25 συμμετοχές και 3 γκολ.

Η αξία του στο transfermarkt είναι στα 2εκ. ευρώ, ενώ στην 8ετια του στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τότεναμ μέτρησε πάνω από 250 συμμετοχές και 177 στην Premier League.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous articleΟ Ελ Κααμπί έστειλε μήνυμα… παραμονής στον Ολυμπιακό: «Ελπίζω το ταξίδι μου να μην σταματήσει εδώ»
Next articleΠΑΟΚ: Κρίσιμα 24ωρα για Μεϊτέ, εκεί… κολλάει του Κεντζιόρα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here