Ο Αστέρας Τρίπολης απόκτησε τον Φεντερίκο Μακέντα τις τελευταίες μέρες των ελεύθερων μεταγραφών για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα που είχε προκύψει με τον Μάρτιν Άνταμ. Ο Ούγγρος φορ δεν κατάφερε ακόμη να σκοράρει στη Super League, μετά από 7 παιχνίδια στη Super League.

Συνολικά ο 29χρονος φορ έχει αγωνιστεί σε 499 αγωνιστικά λεπτά και δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα. Πιο συγκεκριμένα παίζει περίπου 71 λεπτά ανά παιχνίδι, έχοντας βέβαια μόνο 6 τελικές προσπάθειες, όντας ο 4ος παίκτης του Αστέρα στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ο Ιταλός φορ χρειάστηκε μόλις μια τελική κόντρα στην Athens Kallithea, περνώντας στη θέση του Άνταμ, για να βρει δίχτυα 18 λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Τελευταίο του γκολ στην προηγούμενη παρουσία του στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, ήταν στις 1 Δεκεμβρίου του 2021 στη νίκη με 2-1 κόντρα στον Βόλο, ενώ όσον αφορά το πρωτάθλημα αυτό είχε έρθει λίγες μέρες νωρίτερα στις 28 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, σε παιχνίδι που μάλιστα σκόραρε δις.

loading...

Previous articleΟΦΗ: Η εξαετής παρουσία του Ράσταβατς στην Super League
Next articleΜακελελέ: Μετά τον Αστέρα επιστρέφει στους πάγκους σε ομάδα της Championship

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here