Όπως δείχνουν τα τελευταία ρεπορτάζ από το απόγευμα της Παρασκευής (31/5) ΑΕΚ και Σέρχιο Αραούχο θα ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, αφού ο Αργεντινός επιθετικός δεν άλλαξε στάση σχετικά με την πρόταση ανανέωσης της «Ένωσης», ουσιαστικά απορρίπτοντας την.

Μια πρόταση που φαίνεται πως υπήρχε εδώ και μήνες στο τραπέζι για τον 32χρονο επιθετικό και την οποία αρχικά είχε απορρίψει λέγοντας πως θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του ή να αλλάξει παραστάσεις εν γένει. Η ΑΕΚ δεν επανήλθε με νέα πρόταση, ο Αργεντινός επιθετικός μέχρι και σήμερα (1/6) δεν έχει ενημερώσει πως έχει αλλάξει πρόθεση, επομένως έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα ο «Τσίνο» θα μείνει ελεύθερος.

Φυσικά ποτέ δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι 100% σίγουρο μέχρι και την τελευταία στιγμή, ωστόσο τα δεδομένα οδηγούν σε ένα… αντίο του 32χρονου φορ στην ΑΕΚ. Για τον οποίο όπως έχετε ενημερωθεί μέσα από το transfergeeks.gr, έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που τον συνδέουν τόσο με την Λας Πάλμας, όσο και με τον ΑΠΟΕΛ.

Να υπενθυμίσουμε πως τη φετινή χρονιά ο Αραούχο μέτρησε 4 γκολ σε 35 συμμετοχές, ωστόσο αυτές ήρθαν κυρίως ως αλλαγή αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

loading...

Previous articleΠλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Μεϊτε!
Next article«Απέρριψε τον Παναθηναϊκό ο Σάρι – Περιμένει τη Λέστερ» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here