Ο Ούγκο Κάιπερς που πέρασε από τη χώρα μας για χάρη του Εργοτέλη και του Ολυμπιακού, είναι πλέον πρώτος σκόρερ στο βελγικό πρωτάθλημα και η αξία έχει εκτοξευθεί κατακόρυφα και κοστολογείτε αυτή τη στιγμή στα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κάιπερς είναι προϊόν των ακαδημιών της Σταντάρ Λιέγης, στην οποία δε πήρε αρκετές ευκαιρίας ως πιτσιρικάς και πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι του 2017 όταν ήταν 26 χρόνων στον Εργοτέλη. Στη πρώτη του χρονιά ως επαγγελματίας σκόραρε 22 γκολ σε 28 συμμετοχές με τον Εργοτέλη και το καλοκαίρι του 2019 μετά από πολλά κύματα ο Ολυμπιακός τον απέκτησε ως ελεύθερο, ενώ επιθυμία του κρητικής ομάδας ήταν ο παίκτης να πάει στην ΑΕΚ. Στον Ολυμπιακό παρότι δεν αγωνίστηκε πολύ και πήγε πολλές χρονιές δανεικός πήρε πολύτιμες εμπειρίες πρωταθλητισμού, που ο ίδιος σε δηλώσεις του είπε ότι τον βοήθησαν πολύ. Ο Βέλγος από τότε έδειχνε δείγματα του ταλέντου του, αλλά πάντα είχε μπροστά του βαριά συμβόλαια που αναμενόμενα περνάνε τον περισσότερο αγωνιστικό χρόνο.

Το καλοκαίρι του 2021 η Μέχελεν έδωσε 750.000 ευρώ στον Ολυμπιακό και μέσα σε ένα χρόνο πήγε στη Γάνδη, για 4 εκατομμύρια ευρώ και φέτος έχει σπάσει όλα τα κοντέρ σε 38 συμμετοχές έχει 20 γκολ και 4 ασίστ και έχει εκτοξεύσει την αξία του στα 8.000.000 ευρώ. Στα 26 του ο Κάιπερς είναι έτοιμος πλέον για το επόμενο βήμα σε ένα από τα 5 μεγάλα πρωταθλήματα, με τη Γαλλία και τη Γερμανία να είναι τα πρωταθλήματα που ψωνίζουν συχνά από το Βέλγιο.

loading...

Previous article«Έδεσε» τον Πασχαλάκη ο Ολυμπιακός μέχρι το 2024!
Next articleΝέα σενάρια για ΑΕΚ και Ντάνι Ρόουζ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here