Όπως έγινε γνωστό από το βράδυ της Τετάρτης ο Παναγιώτης Ρέτσος ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, μέχρι και το 2028, με αυξημένες αποδοχές. Και αυτό λόγω του ρόλου που του αποδόθηκε (σ.σ ένας εκ των αρχηγών πλέον), αλλά και λόγω των εκπληκτικών εμφανίσεων του την περασμένη χρονιά.

Οι 45 συμμετοχές που συνοδεύτηκαν από ορισμένες φανταστικές εμφανίσεις, αλλά και η εν γένει παρουσία του έκαναν τους ιθύνοντες της ομάδας να υπογράψουν συμβόλαιο… ζωής μαζί του. Ο Έλληνας σέντερ μπακ αμφισβητήθηκε πολύ κατά καιρούς στην παρουσία του στους Πειραιώτες έτσι και φέτος ιδιαίτερα στο πρώτο μισό που τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, ωστόσο πλέον έχει καταφέρει να κερδίσει την καθολική αποδοχή των οπαδών του Ολυμπιακού.

Με τους «ερυθρόλευκους» ο 26χρονος έχει 99 συμμετοχές και αναμένεται στην πρώτη αγωνιστική της Super League με αντίπαλο τον Βόλο ΝΠΣ να τις κάνει 100. Οι περισσότερες και πλέον αποκλειστικά είναι στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ έχει αγωνιστεί κάποια ματς ως αριστερό μπακ, όπως και ξεκίνησε την καριέρα του, αλλά και λιγότερα ως δεξί μπακ και αμυντικό χαφ.

Με διαφορά η μεγαλύτερη στιγμή του η κατάκτηση του Conference League με αντίπαλο τη Φιορεντίνα με τον Έλληνα διεθνή να έχει και συμβολή στο γκολ της νίκης αφού ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ για τον Ελ Κααμπί.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here