Σε μια μεταγραφή-έκπληξη προχώρησε ο Άγγελος Τσιγγάρας που αποχώρησε από τον Παναιτωλικό και ανακοινώθηκε από την Ολλανδική Φίτεσε. Ο 25χρονος Χαλκιδικιώτης είχε αποφασίσει να συνεχίσει στο εξωτερικό, ωστόσο δεν ήταν βέβαιο το που.

Πλέον είναι γνωστό αφού ο Έλληνας μέσος θα αγωνίζεται στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στη 2η κατηγορία για λογαριασμό της ομάδας από το Άρνεμ. Αυτή θα είναι η πρώτη του εμπειρία εκτός Ελλάδας, αφού μοναδική ομάδα ως τώρα στην καριέρα του ήταν ο Παναιτωλικός από τον οποίο αποχωρεί με 129 συμμετοχές με την ανδρική και 61 συμμετοχές και 5 γκολ με την Κ19.

Μάλιστα ο ίδιος αποχαιρέτησε, μέσω των social media, τα «καναρίνια». «Μετά από οχτώ χρόνια ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Eυχαριστώ πολύ τον καθένα ξεχωριστά που με βοήθησε να εξελιχθώ σε αυτή την ομάδα. Nα μεγαλώσω ποδοσφαιρικά και να γίνω αυτός που είμαι τώρα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που ήταν στο πλάι μου και με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια αλλά και σε αυτούς που στάθηκαν εμπόδιο και με έκαναν πιο δυνατό. Ευχαριστώ την οικογένεια του Παναιτωλικού που με αγκάλιασε και με βοήθησε να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα!», έγραψε σχετικά.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here