Τι δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ούγκο δεν θα αποτελέσει μέλος του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν, με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να στέλνει το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τους «πράσινους».

Τι έγραψε:

«Σήμερα, 30/6, ολοκληρώνεται το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Είναι λίγο παραπάνω από 4 μήνες που έζησα στην Αθήνα, όπου ήρθα σε μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες και ένα νέο Πρωτάθλημα. Ναι, πολλές αλλαγές σε μικρό χρονικό διάστημα για να προσαρμοστώ.

Αλλά παρ’ όλα αυτά είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο γήπεδο και να υπερασπιστώ τα χρώματα μιας τόσο παραδοσιακής ομάδας και να την βοηθήσω να κερδίσει άλλο ένα τρόπαιο. 

Έκανα πολλούς φίλους, τόσο εντός όσο κι εκτός ομάδας που με βοήθησαν πολύ και κάποιες από αυτές τις φιλίες σκοπεύω να τις κουβαλάω σε όλη την ζωή μου.

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τον θεό, για την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία, τους Έλληνες φίλους μου για την υποστήριξή τους και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που με αντιμετώπισαν τόσο όμορφα. Τώρα οι δρόμοι μας χωρίζουν, αλλά θέλω να ξέρετε ότι έστω κι από μακριά, κερδίσατε άλλον έναν υποστηρικτή.

Μακάρι να σας ευλογεί ο θεός. Τελειώσαμε».

loading...

Previous articleCEO Τζένοα: «Δεν κοιτάμε μόνο εμείς τον Κοτάρσκι»
Next articleΕπίσημα στον ΟΦΗ ο Χριστόπουλος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here