Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτέλεσε ο Γιώργος Αθανασιάδης και επίσημα με τον Έλληνα κίπερ να μην υπολογίζεται από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Έτσι ο 31χρονος θα μετακομίσει στην γειτονική Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ Λάρνακας.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο έμπειρος κίπερ είναι διετές, με τον Αθανασιάδη να αποχωρεί από την Ένωση μετά πέντε χρόνια στην Ελλάδα και 70 συμμετοχές με τη φανέλα της Ένωσης.

«Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του. Η οικογένεια της ΑΕΚ δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι ο Γιώργος ήταν από τους πυλώνες της πορείας μας για το ιστορικό νταμπλ του 2023. Του ευχόμαστε υγεία και ό,τι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας του», ανέφεραν οι κιτρινόμαυροι.

Από την πλευρά της, σε ανακοίνωσή της η ΑΕΚ Λάρνακας γνωστοποίησε το deal με τον 31χρονο Έλληνα γκολκίπερ αναφέροντας στην ανακοίνωσή της: «Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα Γιώργο Αθανασιάδη. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και την υπογραφή συμβολαίου για τα επόμενα 2 χρόνια».


Previous article«Κλείνει» τελικά στη Σαουδική Αραβία ο Φορτούνης
Next articleΗμέρα Γκόμεζ για τον ΠΑΟΚ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο νεαρός μπακ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here