Δημοσιεύματα από την Καόστα Ρίκα, επανέφεραν ξανά το όνομα του Αλβάρο Ζαμόρα στο ρεπορτάζ του Άρη.

Ο διεθνής Κοσταρικανός, επανήλθε στο προσκήνιο για τον Άρη σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του, αλλά τι ισχύει πραγματικά με τον Άρη και την περίπτωσή του;

Σύμφωνα με πληροφορίες του transfergeeks.gr, ο Άρης δεν έχει “ενοχλήσει” ξανά την Σαπρίσα αλλά ούτε και τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή για μια νέα συζήτηση για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Η τελευταία συζήτηση που είχε η πλευρά του Άρη με την πλευρά του Ζαμόρα, ήταν στη λήξη των διαπραγματεύσεων τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και η μεταγραφή του στον Άρη δεν προχώρησε.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κάνει τότε γνωστό στην πλευρά του ποδοσφαιριστή πως ίσως επανέλθουν ξανά για την περίπτωσή του με φόντο τη νέα σεζόν, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

Η Σαπρίσα, ζητά για τον Αλβάρο Ζαμόρα 400 χιλιάδες ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του, με τις δύο πλευρές τον Ιανουάριο να έχουν πρόβλημα στον τρόπο καταβολής του ποσού με την μεταγραφή τότε να μην προχωρά.

Ο Άρης πάντως, δεν έχει κάνει ουδεμία νύξη για να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις, με την πλευρά του Ζαμόρα μάλιστα να έχει και άλλες επιλογές εν όψει του καλοκαιριού

loading...

Previous articleΟ Αραμπούλι έχει αναγεννηθεί στην Αυστραλία και δίνει βαθμούς με το τσουβάλι
Next articleΘέλει τον Διούδη η Ρέιντζερς!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here