Η ισπανική εφημερίδα AS, αποθεώνει τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ειδικό αφιέρωμα όπου… αποθεώνει τον Μπράντον Τόμας έκανε η μαδριλένικη εφημερίδα AS, αναφερόμενη στα νούμερα του Ισπανού με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Πολλοί αναρωτιούνται: τι έγινε με τον Μπράντον Τόμας; Ο επιθετικός από τη Μαγιόρκα ήταν από τους λίγους διασωθέντες της Μάλαγα που γλύτωσε τον υποβιβασμό. Πέτυχε εννιά γκολ και… ξελάσπωσε μία καταδικασμένη ομάδα από τις κακές αποφάσεις της διοίκησης που άλλαξε τρεις προπονητές. Τόσο ο Manolo Gaspar όσο και ο Pablo Guede (ειδικά ο δεύτερος) ήθελαν να μείνει. Όμως δεν υπήρξε συμφωνία και ο Μπράντον υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, μια ιστορική ελληνική ομάδα, όπου και αποδίδει πολύ καλά.

Ο πρώτος Ισπανός σε όλες τις πρώτες κατηγορίες του κόσμου σε γκολ ανά 90λεπτο, χωρίς να υπολογίζονται τα πέναλτι, είναι ο Μπράντον Τόμας με 0.78 γκολ. Πρώτος -γενικά- Ισπανός σε όλες τις πρώτες κατηγορίες για γκολ ανά 90λεπτό είναι ο Ράφα Μουχίκα με 0.82», καταγράφει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, με την υποσημείωση πως πρόκειται για «άλλη μια απόδειξη του τι προσφέρουν συνήθως οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές όταν πηγαίνουν στο εξωτερικό, αναζητώντας καλύτερες ευκαιρίες. Η περίπτωση του Μπράντον είναι ενδεικτική. Τώρα μπορούμε να πούμε ότι τα γκολ του έσωσαν τη Μάλαγα από έναν υποβιβασμό που αποφεύχθηκε από θαύμα», λέει το ρεπορτάζ της AS.

loading...

Previous articleΑπό τον Άρη της Γ’ Εθνικής, αρχηγός στην ομάδα – έκπληξη της Πορτογαλίας!
Next articleΑποκλειστικό: Θέλει τον Τσέριν η Γαλατάσαραϊ – Τόσα ζητάει ο Παναθηναϊκός

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here