Τι αναφέρει ο Ατζέντης του Ρώσου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τον Ρώσο δημοσιογράφο, Ιβάν Καρπόφ, ο ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται στους ενδιαφερόμενους για τον μέσο της Λοκομοτίβ Μόσχας, Άντον Μίραντσουκ, υπογραμμίζοντας πως βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του. Μάλιστα, υπήρχαν και λεπτομέρειες για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 1.4 εκατ. ευρώ τον χρόνο συν ένα εκατομμύριο ευρώ ως μπόνους.

«Ο μέσος της Λοκομοτίβ, Άντον Μιράντσουκ, αποχωρεί από την ομάδα ως ελεύθερος και μετακομίζει στον ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος μέσος είναι κοντά στην υπογραφή τριετούς συμβολαίου με την ελληνική ομάδα. Ο μισθός του Άντον θα είναι 1.4 εκατ. ευρώ ετησίως + 1 εκατ. ευρώ ως μπόνους υπογραφής. Φέτος, ο Άντον έπαιξε 38 αγώνες για τη Λοκομοτίβ, σημείωσε οκτώ γκολ και 7 ασίστ. Στον ΠΑΟΚ παίζει ο Μαγκομέντ Οζντόεφ. Μαζί με τον Ρώσο μέσο, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης κατέκτησε το ελληνικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του UEFA Conference League», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιβάν Καρπόφ στο κανάλι του στο Telegram.

Από τον ΠΑΟΚ πήραν εξ αρχής απόσταση από τα εν λόγω δημοσιεύματα ενώ κατηγορηματικός εμφανίστηκε και ο ατζέντης του 28χρονου μεσοεπιθετικού, Βαντίμ Σπίνεφ, με δηλώσεις του στο ρωσικό Match TV:

«Οι πληροφορίες σχετικά με τον ΠΑΟΚ είναι ανοησίες. Το που θα πάνε οι Άντον Μίραντσουκ – Ριφάτ Ζεμαλέντινοφ (σ.σ. συμπαίκτης του στην ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας) θα ανακοινωθεί από το κλαμπ και θα μάθετε τα πάντα».

loading...

Previous articleΟ Σάσα Ίλιτς ετοιμάζεται για μπαράζ… σωτηρίας με τη Νίζνι
Next articleΒαλμπουενά: Αποχώρησε από τον Απόλλωνα Λεμεσού

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here