Ο Παναθηναϊκός μετά την μη απάντηση-άρνηση Σάρι, προχώρησε αρκετά γρήγορα στην περίπτωση Ντιέγκο Αλόνσο με τον Ουρουγουανό να αναμένεται να ανακοινωθεί μάλιστα μέσα στην ημέρα (10/6) ως νέος προπονητής των κυπελλούχων Ελλάδας.

Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη είχε βγει στο προσκήνιο για τους «πράσινους» και τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν σταθερά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Έλληνα μπακ να σκέφτεται αρκετά την επιστροφή του στη χώρα. Το δεδομένο στην περίπτωση του είναι πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει «τσεκαριστεί» και από τον Αλόνσο και μάλιστα έχει την θετική εισήγηση του και ο Παναθηναϊκός θα… φουλάρει γι’ αυτόν.

Οι πρώτες εισηγήσεις του 49χρονου αφορούν την απόκτηση δύο εξτρέμ, ενός στόπερ και ενός μπακ στα αριστερά. Επιπλέον έχει συμφωνήσει και στην αγορά του Ντραγκόφσκι και την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Κώτσιρα. Όσον αφορά τον Γιαννούλη ο Παναθηναϊκός θα ξαναμπεί ενεργά στη διεκδίκηση του παίκτη προσφέροντας του τριετές συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές για να δελεαστεί και να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού.

loading...

Previous articleΑυτός είναι ο Πεπ Τσαβαρία που αρέσει στον Άρη (vids)
Next articleΣε καλό δρόμο στην ΑΕΚ η παραμονή Κάλενς

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here