Το όνομα του Μπρούνο Πέτκοβιτς βρίσκεται ψηλά στη λίστα των μεταγραφικών στόχων της ΑΕΚ και τα οικονομικά δεδομένα για την απόκτηση του μοιάζουν σχετικά βατά. Ο 29χρονος Κροάτης σέντερ φορ του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 έχει δείξει ότι θέλει να αποχωρήσει από φέτος.

Αυτό γιατί ήδη υπάρχουν προτάσεις από τη Ζάγκρεμπ προς την πλευρά του παίκτη για ανανέωση του συμβολαίου τις οποίες έχει απορρίψει. Οικονομικά η υπόθεση του δεν μοιάζει τόσο δύσβατη για την ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα τα χρήματα τα οποία εισπράττει στους Κροάτες ανά σεζόν αγγίζουν τις 800χιλ. ευρώ και είναι ο Νο1 ακριβοπληρωμένος παίκτης.

Όπως γίνεται αντιληπτό το συγκεκριμένο ποσό ναι μεν είναι σχετικά υψηλό και αναμενόμενα, ωστόσο δεν αποτελεί αιτία να μην… ψαχτεί περαιτέρω η «Ένωση». Ενώ στην τελευταία ανανέωση του συμβολαίου είχε τεθεί και μια συγκεκριμένη ρήτρα, μετά από απαίτηση της πλευράς του ποδοσφαιριστή.

Αυτή θα του επέτρεπε να αποχωρήσει το καλοκαίρι του ’24 αν υπήρχε ομάδα να καταβάλλει 2.5 εκατ. ευρώ στους πρωταθλητές Κροατίας όχι όμως για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, μέχρι όμως τις 15 Ιουλίου. Το… κόλλημα που μπορεί να συναντήσει η ΑΕΚ στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι και η διάθεση των εκπροσώπων του Κροάτη επιθετικού, αλλά και του ίδιου του παίκτη να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη.

Άλλωστε υπάρχουν ομάδες εκτός από τον ΠΑΟΚ που είχε ψάξει την υπόθεση του, όπως η Φιορεντίνα αλλά και κορυφαίες ομάδες της Τουρκίας που σίγουρα μπορούν να προσφέρουν με μεγαλύτερη ευχέρεια συμβόλαια εκατομμυρίων από τις ελληνικές. Φυσικά και η παρουσία του στο Euro, αποτελεί εξαιρετική διαφήμιση ως προς τους πιθανούς ανταγωνιστές της ΑΕΚ.

Εν κατακλείδι σύμφωνα με όσα βγαίνουν από το ρεπορτάζ η τελική έκβαση της υπόθεσης Πέτκοβιτς για την «Ένωση» θα πάει το πολύ μέχρι τα μέσα Ιουλίου, όπου λήγει και η πιο προσιτή οικονομικά ρήτρα.

loading...

Previous articleΨηλά στη λίστα του Άρη ο Μπάρε της Εσπανιόλ
Next articleΑυτός είναι ο Κέιντι Μπάρε που αρέσει στον Άρη (vids)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here