Ένας… μύλος επικρατεί στο Μεξικό αναφορικά με την υπόθεση του Ουριέλ Αντούνα και την πιθανότητα μεταγραφής του στην ΑΕΚ. Αυτή φαίνεται ότι έχει φρενάρει αφού προτεραιότητα για την Ένωση μοιάζουν να αποτελούν οι περιπτώσεις Λαμέλα και Κορέα.

Δύο ξεχωριστά δημοσιεύματα ΜΜΕ της χώρας, πρώτα αυτό της «Record» και έπειτα του «ESPN» εμπλέκουν τόσο την υπόθεση φημολογούμενης πώλησης του Νίκλας Ελίασον με αυτή του Ουριέλ Αντούνα, όσο και αυτή του Μεξικανού με την υπόθεση της πιθανής μεταγραφής του Έρικ Λαμέλα.

Το ρεπορτάζ του ESPN μεταξύ άλλων αναφέρει: «ότι η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή επιδιώκει να παραχωρήσει τον Νίκλας Ελίασον για να κάνει χώρο για τον Αντούνα στο ρόστερ», κάτι που δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση να έχει βάση σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα. Ενώ η «Record» παρουσιάζει ως… θύμα των διαπραγματεύσεων της ΑΕΚ και του Λαμέλα, τον Ουριέλ Αντούνα.

«Ο Αντούνα δεν ήταν ο βασικός στόχος της ελληνικής ομάδας και χρησιμοποίησαν τον Μεξικανό μόνο και μόνο για να μειώσουν το κόστος της απόκτησης του Λαμέλα. Για αυτόν το λόγο η μεταγραφή κόλλησε. Ο Αντούνα έπεσε θύμα εξαπάτησης, τον εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ, που ήθελε τον Λαμέλα αλλά η τιμή του Αργεντινού ήταν πολύ υψηλή. Όταν άρχισε να διαδίδεται πως η ΑΕΚ θέλει τον Αντούνα, οι εκπρόσωποι του Λαμέλα μείωσαν τις απαιτήσεις τους.

Η Κρουζ Αζούλ δεν έχει ξεγράψει τον Αντούνα. Υπάρχουν ακόμη σχεδόν δύο μήνες για να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα και αν η ΑΕΚ ενδιαφέρεται ακόμη, η μεταγραφή μπορεί να γίνει. Από τη στιγμή που η Κρουζ Αζούλ έχει ανάψει το πράσινο φως, όλα εξαρτώνται από την ελληνική ομάδα», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Το βέβαιο είναι ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και στις δύο υποθέσεις με τα δεδομένα να δείχνουν στην παρούσα φάση ότι ο Ουριέλ Αντούνα αποτελεί την εναλλακτική περίπτωση, αν δεν αποκτηθεί ένας εκ των Κορέα ή Λαμέλα.


Previous articleΑυτό είναι το αγωνιστικό προφίλ του Άαρον Μάρτιν που εξετάζει ο Παναθηναϊκός (vids)
Next articleΤo transfermarkt δεν έχει αξιολογήσει ακόμη τον Ντιαντί

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here