Η πρωταθλήτρια Ελλάδος ΑΕΚ ξεκινά ήδη τον καλοκαιρινό της σχεδιασμό και αξιολογεί το ρόστερ του πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν βάλει ήδη μπροστά τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν με την «Ένωση» να αγωνίζεται στον τρίτο προκριματικό του UEFA Champions League και τον Ματίας Αλμέιδα να θέλει να έχει την ομάδα του όσο το δυνατόν περισσότερο έτοιμη γίνεται.

Παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα υπάρξουν και αποχωρήσεις από το ρόστερ της ΑΕΚ, με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Μέσα σε αυτά τα ονόματα, ψηλά στη λίστα βρίσκεται αυτό του Φαν Βέερτ.

Ο Ολλανδός επιθετικός, αντιμετωπίζοντας και μικροπροβλήματα τραυματισμών μέσα στη χρονιά, δεν έδειξε τον καλό του εαυτό που έδειξε και με τα χρώματα του ΝΠΣ Βόλος, με τον Ματίας Αλμέιδα να θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστών με μεγαλύτερο και πιο ουσιώδες ρόλο.

Εκτός από τον Φαν Βέερτ όμως ένα ακόμη όνομα βρίσκεται στη λίστα προς… αποχώρηση όπως όλα δείχνουν.

Ο λόγος για τον Έλληνα αμυντικό, Γιώργο Τζαβέλλα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει με την ΑΕΚ και δεν έχει κληθεί ακόμα για να το ανανεώσει. Στην ΑΕΚ δεν έχουν παράπονο από τον 36χρονο (πλέον) αμυντικό, παρόλα αυτά η ανανέωση του συμβολαίου του στα 36 του έτη αποτελεί επιλογή ρίσκου και η περίπτωση θα εξεταστεί ενδελεχώς από τους ανθρώπους της «Ένωσης».

loading...

Previous articleΠαναθηναϊκός: Η κατάσταση του Γκάνεα, ο Πούχατς και τα δεδομένα για το αριστερό μπακ
Next articleΣε αυτές τις θέσεις θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here