Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος για τη σεζόν 2022-2023 μετά την επιστροφή στο «σπίτι» της!

Στην πρώτη της χρονιά στο νέο της γήπεδο, στο «σπίτι» της στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος πανηγυρίζοντας εν εξάλλω αυτόν τον μοναδικό για την ίδια και τον κόσμο της τίτλο.

Το πρωτάθλημα μπορεί να τελείωσε αλλά όχι και η σεζόν για την ΑΕΚ μιας και αυτή και ο ΠΑΟΚ έχουν έναν τελευταίο αγώνα να δώσουν, έναν αγώνα όπου και αυτός θα κρίνει τίτλο.

Η χαρά είναι τεράστια τις τάξεις της ΑΕΚ, παρόλα αυτά ο στόχος της «Ένωσης» είναι η κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδος με σκοπό το «ντάμπλ».

Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν επαναπαύονται, γνωρίζουν πως το δύσκολο έργο για την ομάδα τους ξεκινά από τώρα, μιας και είτε έρθει η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος είτε όχι, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, με λίγα λόγια θα αγωνιστεί σίγουρα σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης (μιας και ακόμα και αν ηττηθεί σε κάθε γύρο στο Champions League και μετέπειτα στο Europa League, θα αγωνιστεί στους ομίλους του Conference League) και θέλει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Στους «κίτρινους» ο καλοκαιρινός σχεδιασμός θα ξεκινήσει από την αξιολόγηση του ρόστερ, μιας και έχουν ήδη ξεκινήσει οι ανανεώσεις και σίγουρα θα υπάρξουν αποχωρήσεις από ποδοσφαιριστές που δεν… βοήθησαν και τόσο μέσα στη χρονιά.

Παρόλα αυτά, η σημερινή ημέρα είναι ημέρα γιορτής, η ΑΕΚ θα προχωρήσει στον σχεδιασμό της όμως άμεσα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις πριν καν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

loading...

Previous article«Ο Άρης μίλησε με τον Στοΐλοφ για τον Κράστεφ και όχι για να αναλάβει ως προπονητής»
Next articleΆρης: Η επόμενη μέρα, οι παίκτες στην έξοδο και οι μεταγραφικές κινήσεις

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here