Η ΑΕΚ συνεχίζει να ψάχνει την ενίσχυση της, στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Δημήτρη Γιαννούλη να αποτελεί τον Νο1 μεταγραφικό στόχο. Ο Έλληνας διεθνής έχει πάρει τις θετικές εισηγήσεις τόσο του Ματίας Αλμέιδα, όσο και τους τμήματος σκάουτινγκ της Ένωσης.

Για ένα διάστημα το ρεπορτάζ ήθελε την ελληνική ομάδα να έχει αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του, ωστόσο το γεγονός ότι ο 28χρονος δεν έκλεισε στο εξωτερικό, όπως επιθυμεί, ενεργοποίησε εκ νέου την ΑΕΚ. Η Ένωση φαίνεται να του δίνει περισσότερα χρήματα και πιθανότατα καλύτερο ρόλο από την Άουγκσμπουργκ που τον πιέζει να υπογράψει, εκτιμάται ένα ποσό στα 1.2εκ. το χρόνο.

Προς το παρόν ο Έλληνας αμυντικός συνεχίζει να περιμένει κρούση από το εξωτερικό, πιθανότατα από καλύτερη ομάδα, ωστόσο αν την επόμενη εβδομάδα ή ακόμη και δεκαήμερο οι προτάσεις που έρχονται στον Γιαννούλη δεν τον ικανοποιούν δεν αποκλείεται να αποφασίσει να στραφεί προς την ΑΕΚ. Οικονομικά τα «θέλω» του 28χρονου καλύπτονται από την πρόταση της Ένωσης, με την επιθυμία του να είναι αυτή που θα κρίνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


Previous articleΟι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Champions League
Next articleΛαμία: Αρέσει και εξετάζεται ο Λεσοβόι

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here